آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۸۷۸۲
استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان:

هرگز نمی‌توانیم با دشمنان خود بازی برد برد داشته باشیم/ قطعا  به توافقی که منافع جمهوری اسلامی را در بر داشته باشد نخواهیم رسید

استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان با اشاره به اینکه رهبر انقلاب بارها تاکید کردند ما به کشور امریکا اعتماد نداریم، گفت: هم بر اساس تجربیات گذشته و هم بر اساس رفتاری که آنها در یک سال اخیر نشان داده‌اند، قطعا ما در آینده به توافقی که منافع جمهوری اسلامی را در بر داشته باشد، نخواهیم رسید.

محسن نصری،‌ استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در اصفهان،‌ در خصوص بحث مذاکرات هسته‌ای گفت: در عرصه سیاست خارجی و در رابطه با موضوع خاصی به نام پرونده هسته‌ای، باید چند اصل اساسی مدنظر ما باشد.

 

وی افزود: نکته اول این است که نظام جمهوری اسلامی ایران بر اساس استقلال و آزادی جمهوری اسلامی تشکیل شده است و ما برای اینکه بتوانیم استقلال و عزت خودمان را حفظ کنیم، ارزش‌های اسلامی و آرمانی به نام تمدن نوین ایران اسلامی را پیگیری کنیم، قطعا در مقابل ما موانعی و دشمنی‌هایی پدید خواهد آمد.

 

استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان تصریح کرد: امروز نظام استکباری به رهبری آمریکا و صهیونیست نشان داده‌اند که در 35 ساله گذشته هر جا توانستند هم برای ما مانع تراشی کردند و هم تهاجمات و تهدیداتی را علیه ما داشته‌اند.

 

نصری با اشاره به اینکه در بحث هسته‌ای طرف مقابل ما نظام‌های سلطه‌ای و مستکبری به نام آمریکا و اروپا هستند، گفت: قطعا این کشورها هیچ توافقی را با کشوری مثل ایران که خود یک فرهنگ، تمدن و اندیشه ویژه در عرصه اداره زندگی و سبک زندگی دارد، نمی‌پذیرند.

 

وی بیان داشت: این کشوها همواره در تلاش بودند تا به روش‌های مختلفی برای ما مانع تراشی کنند و  نمونه بارز آن در طول یک سال گذشته است که در مذاکرات ژنو توافق شد کشور ایران فعالیت‌های هسته‌ای خود را تعطیل کند و طرف مقابل نیز علیه ما تحریم جدیدی را وضع نکند.

 

استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان خاطرنشان کرد: اما متاسفانه شاهد این هستیم که هم اروپا و هم امریکا در طول یک سال گذشته در حدود پنج شش دور تحریم جدید علیه ما اعمال کردند که آخرین این تحریم‌ها نیز مربوط به حدود یک هفته پیش و قبل از مذاکرات مسقط و آخرین دور مذاکرات هسته‌ای است.

 

نصری گفت: غربی‌ها با این کار خود نشان دادند دست از دشمنی علیه ما برنداشته‌اند؛ چراکه توهین‌هایی که از سوی رئیس جمهور آمریکا، جان کری و سایر کشورهای اروپایی علیه ما اعمال می‌شود، به خوبی این مسئله را بیان می‌کند.

 

 وی با تاکید بر اینکه در بحث مذاکرات با مستکبرین مواجه هستیم، افرود: قطعا آنها توافقی را انجام نمی‌دهند که برای انقلاب، نظام و پیشرفت ما منافعی را به همراه داشته باشد.

 

استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان با اشاره به اینکه رهبر انقلاب بارها تاکید کردند ما به کشور امریکا اعتماد نداریم، تصریح کرد: هم بر اساس تجربیات گذشته و هم بر اساس رفتاری که آنها در یک سال اخیر نشان داده‌اند، قطعا ما در اینده به توافقی که منافع جمهوری اسلامی را در بر داشته باشد نخواهیم رسید.

 

نصری خاطرنشان کرد: غربی‌ها دشمن ما هستند و ما هرگز نمی‌توانیم با دشمن خود بازی برد برد داشته باشیم.

 

وی گفت: این دقیقا مصداق این است که ما در طول جنگ تحمیلی با صدام بازی برد برد انجام می‌دادیم، صدام دشمن ما بود و باید از سرزمین خودمان او را بیرون می‌کردیم؛ تا به نوعی بازی برد ما و باخت دشمن حاصل شود.

 

استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان با تاکید بر اینکه بحث هسته‌ای بهانه‌ای برای دشمنی غرب با ایران است، بیان داشت: از سال 81 به بعد بیش از 50 گزارش از سوی آژانس بین المللی انرژی اتمی مبنی بر صلح آمیز بودن فعالیت هسته‌ای ایران ارائه شده است،‌ که آخرین گزارش نیز هفته قبل از آخرین دور مذاکرات ارائه شد و اگر آنها واقعا به دنبال حل مسئله هسته‌ای باشند، با اعلام این گزارش از سوی آژانس صداقت ایران را در این امر خواهند پذیرفت.

 

نصری ضمن اشاره به اینکه رهبر انقلاب بارها و به ویژه در طول یک سال گذشته تاکید کردند که ما باید از درون خودمان را بسازیم و تقویت کنیم، گفت: توجه ویژه به اقتصاد مقاومتی، جهاد اقتصادی، مدیریت جهادی، افزایش توانمندی‌ها و برطرف کردن نقاط ضعف باعث می‌شود تا دشمن نتواند از این مسائل در راستای وضع تحریم‌ها سو استفاده کند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: اصلاح ساختار اقتصادی، افزایش بهره وری، افزایش تولید، توجه به مصرف کالاهای داخلی کشور، کاهش مصرف حامل‌های انرژی، مدیریت جهادی از سوی مسئولین و عزم ملی از جانب مردم مواردی هستند که می‌توانند شرایط ما را در تحریم‌ها بهبود ببخشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار